بهرهمندی از سیستم لجستیک مناسب، یکی از عوامل کلیدی موفقیت در کسب کار است. بررسی فضای کسب و کار خودروسازان در ایران نشاندهنده پشت سرگذاردن مرحله رشد سریع اولیه و اشباع بازار است. یکی از استراتژیها معمول شرکتها در چنین حالتی، کاهش هزینه بهمنظور حفظ سوددهی و شناسایی فرصتهای بهبود در سازمان است. اولین جایی که میتوان کاهش هزینه و شناسایی فرصتهای پیشرو را از آن شروع کرد، لجستیک و زنجیره تامین سازمان است. سازمانها در هر زنجیرهای، به دنبال ایجاد بهبود در ساختارهای عملیاتی هستند. در این مسیر دو سوال مهم مطرح میشود. اول اینکه چه فرصتهایی برای بهبود وجود دارد و دوم اینکه کدام فرصت با توجه به محدودیتهای موجود، ارزش بیشتری را برای سازمان ایجاد خواهد کرد. در این راستا، عارضهیابی با پاسخگویی به این سوالات، سازمان را در کسب ارزش و ایجاد بهبود یاری میدهد. در این مقاله روشی جهت ارزیابی سیستم لجستیک سازمان (فرآیندهای تامین، تولید و فروش) در سطوح مدیریتی و سازمانی، جریان اطلاعات و جریان فیزیکی ارائه شده است. عارضهیابی این امکان را فراهم میآورد تا بتوان نقاط ضعف و قوت سازمان را شناسایی کرده و در جهت بهبود آن اقدامات لازم را انجام داد. روش ارائه شده در این مقاله برای عارضهیابی سیستم لجستیک یک شرکت خودروساز در ایران مورد استفاده قرار گرفته است که در اینجا بهعنوان مطالعه موردی ارائه شده است.
ماکویی, احمد, & فضلالهی, سمیرا. (1386). عارضهیابی سیستم لجستیک با استفاده از روش «تعیین ارزش مشتری»، (مطالعه موردی شرکت خودرو ساز). فصلنامه دانش مدیریت (منتشر نمی شود), 20(1), -.
MLA
احمد ماکویی; سمیرا فضلالهی. "عارضهیابی سیستم لجستیک با استفاده از روش «تعیین ارزش مشتری»، (مطالعه موردی شرکت خودرو ساز)", فصلنامه دانش مدیریت (منتشر نمی شود), 20, 1, 1386, -.
HARVARD
ماکویی, احمد, فضلالهی, سمیرا. (1386). 'عارضهیابی سیستم لجستیک با استفاده از روش «تعیین ارزش مشتری»، (مطالعه موردی شرکت خودرو ساز)', فصلنامه دانش مدیریت (منتشر نمی شود), 20(1), pp. -.
VANCOUVER
ماکویی, احمد, فضلالهی, سمیرا. عارضهیابی سیستم لجستیک با استفاده از روش «تعیین ارزش مشتری»، (مطالعه موردی شرکت خودرو ساز). فصلنامه دانش مدیریت (منتشر نمی شود), 1386; 20(1): -.